RDS: 0314256308      Romtelecom: 0215683637      Vodafone: 0731626448
Cosmote: 0761228213      Orange: 0755707461
Subscrie la newsletters

Drone

Vizualizeaza ca
Sorteaza dupa
Filtreaza dupa atribute

Cheerson CX-10W Nano drona 2.4Ghz Mini Quadcopter camera video FPV 0.3MP

Cheerson CX-10W este o drona interesanta cu mai multe functii utile, ideala pentru distractia celor mici si nu numai.

Aceasta este conceputa pentru utilizarea atat in interior, cat si in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 minute.

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* raza de actiune aproximativ 30 m
* timpul de zbor - aprox. 5 minute

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!
ATENTIE - garantia la baterie: 6 luni !!!

1.157,91 RON inclusiv TVA 246,06 RON inclusiv TVA

CHEERSON CX-30W drona Quadcopter 4CH echipata cu camera video FPV Wifi , 6 axe si Gyro, 50 M

Cheerson CX-30W este cea mai accesibila ca pret drona cu camera si WI-FI. Desi este o drona ieftina aceasta poate transmite in timp real pe telefon imaginile transmise de drona in timp ce zboara. Drona emite un semnal WI-FI la care se conecteaza smartphone-ul/tableta si pe care se poate vedea in timp real (printr-un prg. instalat free din market) ce filmeaza camera atasata sub drona. Se poate pilota de pe telefon/tableta sau de pe telecomanda.

In cazul pilotarii de la telecomanda, telefonul se prinde in suportul telecomenzii iar pe el se poate vedea in timp real ce filmeaza camera de sub drona .

621,13 RON inclusiv TVA 485,01 RON inclusiv TVA

Hubsan H107D X4 drona 2.4Ghz Quadcopter 4CH echipata cu camera video, 6 axe si Gyro 100M

Hubsan H107D este cea mai mica drona cu transmisie video live in timp real. Imaginile surprinse de camera montata pe H107D pot fi vazute in timp real pe ecranul de pe telecomanda acesteia sau pe ochelarii care se pot atasa telecomenzii. De asemena, acestea pot fi inregistrate pe un micro SD care se poate instala in telecomanda.

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!
ATENTIE - garantia la bateri: 6 luni !!!

965,93 RON inclusiv TVA 567,82 RON inclusiv TVA

Hubsan H502E X4 Mini drona 2.4Ghz Quadcopter echipata cu camera video si GPS

Hubsan H502E X4 Mini este una dintre cele mai noi drone produse de Hubsan. Pe langa camera de 720P aceasta are si functia de mentinere a altitudinii prin GPS.

Este echipata cu un sistem GPS de pozitionare automata care mentine drona la o anumita altitudine fara sa urce sau sa coboare facand drona mult mai usor de controlat obtinandu-se astfel filmulete mai stabile.

Headless Mode - drone merge in directia dorita indiferent de pozitia ei fata de radiocomanda.

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6 axe
* raza de actiune aproximativ 200 m
* timpul de zbor - aprox. 6 minute
* camera 2MP HD
* sistem GPS de pozitionare automata

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!
ATENTIE - garantia la baterie: 6 luni !!!

1.244,90 RON inclusiv TVA 615,14 RON inclusiv TVA

Hubsan Q4 H111 Nano drona Mini Quadcopter frecventa 2.4Ghz

Hubsan Q4 Nano este o drona interesanta cu mai multe functii utile, ideala pentru distractia celor mici si nu numai.

Aceasta este conceputa pentru utilizarea atat in interior, cat si in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 minute. Drona Hubsan H111 Q4 Nano este o drona cat se poate de "normala". Este dotata cu giroscop si un modul radio la frecventa de 2.4GHz. Acest quadrocopter este prevazut cu LED-uri albastre in fata si rosii in spate, pentru o mai buna orientare.

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* timpul de zbor - aprox. 5 minute

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!
ATENTIE - garantia la baterie: 6 luni !!!

1.157,91 RON inclusiv TVA 221,45 RON inclusiv TVA

Hubsan X4 H107D+ drona 2.4Ghz Quadcopter echipata cu camera video FPV in timp real

Hubsan X4 H107D+ este versiunea imbunatatita a modelului H107D. Noul H107D + are un design nou, elegant si robust. Bratele au fost imbunatatite pentru a reduce vibratiile si a obtine filme de calitate crescuta.

Drona permite sa va bucurati de monitorizare FPV video in timp real precum si filme la rezolutie HD 720p. Imaginile sunt inregistrate in drona cu ajutorul unui card microSD. Drona transmite in timp real imaginea pe 5.8 GHz catre un ecran LCD de 4.3inch incorporat in radiocomanda.

Camera filmeaza si face poze la rezolutie HD avand 2mp si un unghi larg pentru a cuprinde cat mai mult in filmare.

O mare noutate este modul de altitudine automata care practic mentine drona la o anumita altitudine fara sa urce sau sa coboare facand drona mult mai usor de controlat obtinandu-se astfel filmulete mai stabile.

Modul de FLIP permite rotiri 360. Mai multe moduri de zbor sunt disponibile in functie de abilitatile dumneavoastra de conducere. Headless Mode - drone merge in direc

1.632,77 RON inclusiv TVA 946,37 RON inclusiv TVA

SYMA X5 drona 2.4Ghz Quadcopter 4CH echipata cu 6axe si Gyro

SYMA X5 este potrivita atat pentru incepatori cat si pentru avansati. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Dipozitivul este destul de stabil, chiar si un copil il poate manevra. E perfecta pentru zborul in interior, desi se descurca bine si afara daca nu e vant prea puternic. Daca se lasa seara, se pot porni led-urile pentru a detecta mai usor pozitia in care se afla.

ATENTIE - garantia la bateri: 6 luni

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!!!!

433,37 RON inclusiv TVA 307,57 RON inclusiv TVA

SYMA X5c Explorers drona 2.4Ghz Quadcopter 4CH echipata cu camera video de 2MP Gyro 6 Axe

NOU!!! Quadrocopter X5C-1 upgrade Explorers de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 2MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X5C-1 upgrade este conceput pentru utilizarea in interior si exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 10 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X5C-1 upgrade este destul de rezistent iar montarea protectiilor de elici asigura o protectie marita in caz de loviri de obiecte in timpul zborului sau in caz de lovire la aterizare mai dura. @@foto2

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6

536,02 RON inclusiv TVA 282,32 RON inclusiv TVA

SYMA X5SC-01 Explorers 2 drona 2.4Ghz Quadcopter 4CH echipata cu camera video de 2MP Gyro 6 Axe

NOU!!! Quadrocopter X5SC-1 Explorers2 upgraded version de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 2MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X5SC-1 este conceputa pentru utilizarea in interior si exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 10 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X5SC-1 este destul de rezistenta, iar montarea protectiilor de elici asigura o protectie marita in caz de loviri de obiecte in timpul zborului sau in caz de lovire la aterizare mai dura. @@foto1

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6

5.554,27 RON inclusiv TVA 283,91 RON inclusiv TVA

Syma X5SW Explorers-II Wifi FPV drona quadcopter echipata cu camera video de 2MP Gyro distanta 50M

Syma X5SW 4CH 2,4Ghz 6-Axis Gyro Wi-Fi FPV 2.0MP Camera RC Quadcopter, este ultima aparitie a brandului Syma si este o drona ieftina echipata cu sistem FPV! Acest RC quadcopter are un giroscop 6 axe bazat pe 4 canale pentru a asigura un zbor stabil si rapid. Puteti controla cu usurinta dispozitivul pentru a efectua rotatii de 360 de grade. Camera este de 2.0MP high-definition si permite o vedere clara. Aceasta drona permite controlul de pe smartphone Android si iPhone prin intermediul conexiunii Wi-Fi. In plus, este construit cu modul fara cap pentru a evita dificultatea de a identifica cap si coada, atunci cand incepe sa zboare.

ATENTIE - produsul este adresat copiilor peste 14 ani !!!
ATENTIE - garantia la baterie: 6 luni !!!

521,16 RON inclusiv TVA 378,55 RON inclusiv TVA

SYMA X8c Venture drona 2.4Ghz Quadcopter echipata cu camera video de 2MP Gyro 6 axe 100 M

Quadrocopter X8C de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 2MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8C este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 - 7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8c este destul de rezistent iar montarea protectiilor de elici asigura o protectie marita in caz de loviri de obiecte in timpul zborului sau in caz de lovire la aterizare mai dura.

@@foto2

Caracteristici:
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6 axe
* sistem de protectie la suprasarcina motoar

1.775,23 RON inclusiv TVA 465,23 RON inclusiv TVA

SYMA X8g Explorers drona Quadcopter echipata cu camera video de 8MP Gyro 6 axe 100 M

Quadrocopter X8G de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 8MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8G este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 - 7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8g este destul de rezistent iar montarea protectiilor de elici asigura o protectie marita in caz de loviri de obiecte in timpul zborului sau in caz de lovire la aterizare mai dura.

@@foto2

Caracteristici:
* camera video speciala cu rezolutie de 5 MP
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6 axe

1.365,22 RON inclusiv TVA 768,92 RON inclusiv TVA

SYMA X8HC drona 2.4Ghz Quadcopter camera video 2MP si Altitude Hold Mode - barometru inaltime

SYMA continua sa impresioneze toti utilizatorii sai cu lansarea noilor modele de drone/ quadcopter. Acestia au lansat, recent o noua versiune pentru modelele existente. Syma X8HC, Syma X8HG si Syma X8HW vin cu o functie noua Altitude Hold Mode - barometru pentru setarea pe inaltime.

Quadrocopter X8HC de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 2MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8HC este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5-7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8HC este destul de rezistenta iar montarea protectiilor

946,73 RON inclusiv TVA 516,92 RON inclusiv TVA

SYMA X8HG drona 2.4Ghz Quadcopter camera video 8MP si Altitude Hold Mode - barometru inaltime

SYMA continua sa impresioneze toti utilizatorii sai cu lansarea noilor modele de drone/ quadcopter. Acestia au lansat, recent o noua versiune pentru modelele existente. Syma X8HC, Syma X8HG si Syma X8HW vin cu o functie noua Altitude Hold Mode - barometru pentru setarea pe inaltime.

Quadrocopter X8HG de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 8MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8HG este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 -7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8HG este destul de rezistenta iar montarea protectiilor

1.262,31 RON inclusiv TVA 1.107,25 RON inclusiv TVA

SYMA X8HW drona 2.4Ghz Quadcopter FPV camera video 1MP si Altitude Hold Mode - barometru inaltime

SYMA continua sa impresioneze toti utilizatorii sai cu lansarea noilor modele de drone/ quadcopter. Acestia au lansat, recent o noua versiune pentru modelele existente. Syma X8HC, Syma X8HG si Syma X8HW vin cu o functie noua Altitude Hold Mode - barometru pentru setarea pe inaltime.

Quadrocopter X8HW de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 1MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8HW este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5-7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8HW este destul de rezistenta iar montarea protectiilor

1.122,06 RON inclusiv TVA 616,33 RON inclusiv TVA

SYMA X8w Explorers Wifi FPV drona Quadcopter echipata cu camera video de 2MP Gyro 6 axe 100 M

Quadrocopter X8W de la Syma cu 4 canale pe 2,4GHz RTF (ready to fly) este o drona ieftina, cu camera video de 2MP HD incorporata si este dedicata atat pentru incepatori, cat si persoanelor care au experienta cu aceste dispozitive. In acest fel poti adapta stilul in functie de experienta, iar dupa ce te-ai obisnuit deja cu ea poti ajunge sa faci cascadorii in aer.

Syma X8W este conceput pentru utilizarea in exterior, durata de zbor ajungand la aproximativ 5 - 7 minute. Acest dispozitiv asigura o mai buna stabilitate in zbor in conditiile de vant usor ! In plus are un buton special pe telecomanda pentru zbor in conditii de vant usor . Syma X8w este destul de rezistent iar montarea protectiilor de elici asigura o protectie marita in caz de loviri de obiecte in timpul zborului sau in caz de lovire la aterizare mai dura.

@@foto2

Caracteristici:
* transmisie video in timp real, prin FPV
* sistem de radiocomanda pe 2,4GHz si 4 canale
* functie Gyroscop pe 6 axe

1.638,30 RON inclusiv TVA 556,69 RON inclusiv TVA

Syma X9 Airphibian Quadcopter Flying Car masinuta radiocomandata 8CH 6-Axis

Syma X9 Airphibian este o masinuta ieftina care mege atat pe sol cat si in aer.

320,82 RON inclusiv TVA 189,27 RON inclusiv TVA
ANPC
Viziteaza magazinul Magazin virtual pe ShopMania