RDS: 0314256308      Romtelecom: 0215683637      Vodafone: 0731626448
Cosmote: 0761228213      Orange: 0755707461
Subscrie la newsletters

Fibaro

Vizualizeaza ca
Sorteaza dupa
Afiseaza pe pagina

Bypass Fibaro Z-wave (FGB-001)

Complementar Dimmer-ului Fibaro, permite functionarea cu sursele de lumina care au un consum redus.
61,12 RON inclusiv TVA 60,88 RON inclusiv TVA

Controller RGBW Fibaro Z-wave (FGRGB-101)

Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate. Dispozitivul prezinta si 4 canale de intrare pentru senzori de tip analog (0~10 V).

@@foto1

Posibilitati nenumarate: putand prelua date de la 4 senori si controla LED-urile pentru a realiza orice joc de lumini, posibilitatile sunt limitate doar de imaginatie. Dintre aplicatiile posibile: - avertizare asupra anumitor evenimente prin schimbarea culorilor - schimbarea unor culori in garaj in functie de distanta masini fata de pereti - integrarea oricaror senzori analogici in sistemul Fibaro (de viteza a vantului, de umiditate, gradul luminozitatii, etc).

Monitorizarea energiei: acest controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumina care sunt conectate la el. Cele patru canale

284,43 RON inclusiv TVA 283,28 RON inclusiv TVA

Dimmer universal 500 W Fibaro Z-wave (FGD-211)

Modul pentru varierea intensitatii luminoase, conceput special pentru a functiona cu orice tip de sursa de lumina. Dimmer-ul Fibaro poate opri o sursa de lumina sau poate micsora intensitatea ei luminoasa, fie prin unde radio, fie prin intrerupatorul de perete la care este direct conectat. In cazul surselor de lumina de tip fluorescent, este disponibila numai functia on/off.

@@foto1

Design compact, dimmer-ul Fibaro este cel mai mic dispozitiv de acest fel din lume.

Solutie universala, fiind compatibil cu:
- surse de lumina clasice
- surse de lumina cu halogen 230 V
- surse de lumina cu halogen 12 V
- surse de lumina cu LED
- cu ajutorul FGB001 bypass, cu orice sursa de lumina de pana la 0,5 W.

286,23 RON inclusiv TVA 285,07 RON inclusiv TVA

Priza cu contor Fibaro Z-wave (FGWPF-10)

Priza de perete cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, plug&play, extrem de sofisticat si controlat de la distanta. Aceasta priza de perete cu multiple functionalitati poate fi folosita oriunde este nevoie de controlul dispozitivelor electrice si de monitorizarea consumului de energie.

@@foto1

Consumul de energie al tuturor dispozitivelor conectate este prezentat extrem de clar in diagrame comparative. Poate de asemenea sa raporteze cand un dispozitiv nu functioneaza. Priza de perete FIBARO iti permite sa controlezi cantitatea de energie electrica consumata. Schimbarile de culoare ale inelului LED te informeaza in privinta sarcinii curente a dispozitivului conectat. In plus, senzorul de temperatura incorporat te anunta daca temperatura trece de 55 °C, prin colorarea inelului LED in mov, luminand intermitent. Priza poate fi setata sa inchida alimentarea unui echipament dupa un timp fix (ex.: consola de jocuri video, televizorul) sau in orice mo

309,15 RON inclusiv TVA 307,90 RON inclusiv TVA
ANPC
Viziteaza magazinul Magazin virtual pe ShopMania