RDS: 0314256308      Romtelecom: 0215683637      Vodafone: 0731626448
Cosmote: 0761228213      Orange: 0755707461
Subscrie la newsletters

Contabilitate

Vizualizeaza ca
Sorteaza dupa
Filtreaza dupa atribute

Contabilitate publica - aplicatii practice

Lucrarea Contabilitate publica. Aplicatii practice aparuta recent la Editura Academiei de Studii Economice din Bucuresti, elaborata de Ileana Cosmina Pitulice, Aurelia Stefanescu, Madalina Dumitru, Mariana Elena Glavan, Aurelia Stefanescu este corelata cu cartea intitulata Contabilitate publica, publicata de acelasi colectiv de autori. Lucrarea sintetizeaza problemele delicate din contabilitatea institutiilor publice urmarind capitolele cartii si completand problemele dezbatute in paginile acesteia.

Avand ca premisa dezvoltarea rationamentului profesional, lucrarea propune o abordare graduala, pornind de la finantarea institutiilor publice (de stat, de la bugetul local, din venituri proprii, din venituri proprii si subventii etc.), contabilitatea activelor fixe, activelor curente, datoriilor, capitalurilor proprii, cheltuielilor si veniturilor. Pentru aprofundarea competentelor dobandite prin studierea secventiala a capitolelor lucrarii, aceasta include un capitol dedicat

24,80 RON inclusiv TVA

GHID PRACTIC privind CONTABILITATEA IN AGRICULTURA

In prezent, contabilitatea financiara din Romania este organizata in mod unitar la nivelul tuturor ramurilor economice, existand un singur plan de conturi valabil pentru toate intreprinderile. Aceasta este dublata, din punct de vedere informational, de contabilitatea de gestiune, al carei mod de organizare este in stransa dependenta cu particularitatile fiecarei entitati contabile. Data fiind importanta pe care tot mai mult tinde sa o recapete agricultura in contextul actual, prin prisma posibilitatii atragerii de fonduri structurale, in cadrul acestei lucrari am incercat sa surprindem principalele aspecte contabile specifice din "perimetrul" agriculturii. Cunoasterea modului de determinare a costurilor, calculul si interpretarea unor indicatori specifici pot reprezenta un atu necesar castigarii "jocului cererii si ofertei" din domeniul agricol. Pornind de la asertiunile de mai sus, vom incerca sa punctam principalele avantaje pe care le genereaza consultarea acestei lucrari:
62,00 RON inclusiv TVA
ANPC
Viziteaza magazinul Magazin virtual pe ShopMania